Project omschrijving
Nutritionele Component
Wat we vandaag de dag eten staat vaak heel ver weg van wat we evolutionair gewoon waren te eten. Omdat ons lichaam genetisch nog niet aangepast is, kan het sommige bestanddelen of transformaties van onze hedendaagse voeding gewoonweg (nog) niet verwerken, wat onvermijdelijk gezondheidsproblemen oplevert.
Voor een optimale gezondheid is het van belang om voldoende levensstoffen op te nemen, maar ook om efficiënt gifstoffen te kunnen elimineren. Door ons voedingspatroon aan te passen, nemen we onze gezondheid zelf in de hand. Het is niet altijd evident, vandaar dat professionele begeleiding noodzakelijk is. Eens je ingesteld bent op een voedingspatroon dat écht bij je past, zal je merken dat gezond eten wel lekker is en ook niet noodzakelijk moeilijk of duur hoeft te zijn.
gezond eten
voldoende en juist bewegen
een bewuste positieve levenshouding
goed slapen
Onze huidige gezondheidszorg heeft behoefte aan professionals die verder kijken dan hun eigen vakgebied. Alleen zo kunnen we de grote gezondheidsvraagstukken van onze tijd aanpakken.
DEPARTMENT FIGURES
RESIDENT DOCTORS | 17 |
IN-HOUSE NURSES | 25 |
FULL TIME STAFF | 43 |
NUMBER OF ROOMS | 27 |
YEARLY PATIENTS | 27,387 |
OPENING HOURS
Monday – Friday | 8:00 – 17:00 |
Saturday | 9:30 – 17:00 |
Sunday | 9:30 – 15:00 |