Welkom bij Synergie-K,
praktijk voor VEERKRACHT, VITALITEIT & ENERGIE !

Zowel PREVENTIEF als CURIEF biedt Synergie-K,
oplossingen voor iedereen die vol energie in het leven wil staan, steeds met professionele begeleiding op maat!

Ervaringen van anderen :

Zowel van de kant van juffen als van onze kant was er een vermoeden van een leerstoornis bij mijn zoon. We hebben hem laten testen en er was sprake van AD(H)D. Dit komt even hard aan. Volgens CLB en dokter was Relatine de oplossing, maar dat is voor mij pas een optie wanneer niks meer helpt. Na een lang consult met uitvoerige uitleg zijn we gestart met de voeding aan te passen en supplementen te geven. Na enkele weken zagen we dat onze zoon, terug de vrolijke kerel was van ervoor, vol zelfvertrouwen om de laatste weken van de 3de kleuterklas tegemoet te gaan. Op dit moment zijn we heel goed geholpen met de aanpassing van voeding en supplementen en blijven daarop inzetten om geen medicatie te moeten geven. ” Anoniem

ADD

“Kristien luistert écht naar wat je zelf wil en kan. 

Ze heeft me nooit veroordeeld, en nooit iets opgedrongen, dat vind ik erg belangrijk.” Anoniem

Eetstoornis (Boulemia)

“Ze heeft gekeken waarom ik op zo korte tijd zo vaak ziek werd. Een deel van de oorzaken (slaapgebrek, ongezonde voeding, stress,…) kende ikzelf eigenlijk wel, maar die confrontatie was wel nodig om mijn ogen te openen” Steven

Recurrente longontstekingen

“Ik heb de klik gemaakt om gezond te eten en weet dat ik het deze keer ook zal volhouden, omdat het geen taak meer is voor mij, maar meer aanvoelt als een gewoonte.” Anoniem

Eetstoornis (anorexia)

“Door soms kleine aanpassingen heb ik veel meer rust en ruimte gecreëerd.

Want rust in huis, is rust in je hoofd. Ik heb ook leren genieten, zeker in deze coronatijden heel belangrijk.” Anoniem

Depressie

Nadat 1 van onze kinderen positief testte op Covid, weliswaar zonder symptomen, waren we toch even ongerust. Gezien we allebei zelfstandig zijn en we het ons niet kunnen veroorloven om ziek te worden, heb ik besloten om contact te nemen met Synergie-K. We werden dezelfde dag nog geholpen en door de voorzorgsmaatregelen en supplementen is de rest van het gezin gespaard gebleven van dit verschrikkelijk beestje. Voorkomen is beter dan genezen 🙂” Anoniem

Immuunondersteuing

“Doordat mezelf beter begon te verzorgen, werd ik ook een aangenamere echtgenote en mama, zelfs de kinderen vinden de verandering in ons eetpatroon fantastisch. Het is een aanrader!” Anoniem

Energiestoornis

“De gevolgen van mijn eetstoornis dreigden uit de hand te lopen, dankzij Kristien is dat niet gebeurd. Daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor. Dankzij haar tips en tricks zijn mijn cravings heel veel verbeterd. Ik heb ook veel minder hoofdpijn nu.” Anoniem

Eetstoornis (emo-eten)

“Ze pakt niet enkel de symptomen aan van de te behandelen kwalen, maar gaat ook op zoek naar de oorzaak om resultaat op lange termijn te bereiken. Hiervoor houdt ze ook rekening met mogelijke psychische oorzaken” Vicky

Gewichtsverlies

Eerlijk? Als ze tegen jou zeggen dat je besmet bent met Corona gaan er heel wat alarmlampjes branden…Hoe kan dit? Waarom ik? Wat heb ik fout gedaan? Waar heb ik het opgelopen? Van wie? Zal ik ziek worden? Zal ik mensen ziek maken?
Dit en nog veel meer vragen 😱😱😱Meteen heeft Kristien me hulp geboden en natuurlijk heb ik dit met 2 handen gegrepen. Kwil dit beestje dan ook zo snel mogelijk uit mijn systeem. Met een duidelijk, aangepast en gepersonaliseerd schema ben ik aan de slag gegaan.
Baat het niet… schaad het niet toch?Buiten mijn smaak en geur die ik kwijt was, heb ik weinig andere symptomen. Of het nog gaat komen is nog maar de vraag. Feit is wel dat mijn smaak al flink is teruggekeerd en van mijn geur heb ik de indruk dat het niet veel achter zal zijn.Bedank Kristien Volckaert Voor de steun, voor de vitaminen en voor het boosten van mijn immuniteit! (En voor het super leuke doosje 😉) ” Anoniem

COVID-19

“Whoop Whoop….
Ik ben het jaar alvast gestart met goed nieuws…op de valreep nog naar de endocrinoloog gegaan en mag mijn schildklierhormoon opnieuw verlagen (nu 150mg per dag en kom van 200)
Het is met vallen en opstaan maar we komen er wel he!
Bedankt voor de steun en support!” Anoniem

Hashimoto

EN JIJ ?
Wil jij ook de controle terug
over je leven en je gezondheid?

“Today is the first day of the rest of your life.
Are you satisfied with where you are and the direction you are going?
If not, take control of your life and change whatever needs to be changed.
You and only you have the power to do this. You can change your world!”

Napoleon Hill

JA! Ik ga ervoor !